Izvor: JUGpress.com, 18.Avg.2022, 08:23

U Niškoj Banji do sada zabeleženo više od 7.500 noćenja

NIŠ-NIŠKA BANJA

Do sada je u ovoj niškoj opštini od početka godina zabeleženo više od 7.500 noćenja, što je višestruko povećanje u odnosu na prethodnu godinu. Na to je uticao i broj vaučera koje je Vlada Srbije izdala za letovanje u ovoj banji.

„Preko 2500 vaučera je izdato ove godine za Nišku banju i to je jako puno u odnosu na prošu godinu. U prvom pozivu smo imali oko 600 vaučera, a evo sada u drugom pozivu imamo preko 2500 vaučera koji će se ostvariti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Niškoj Banji. To su ljudi iz cele Srbije, od severa do juga“, kažu u opštini Niška Banja.

                        Na zahtev meštana, turista i planinara u toku je obeležavanje svih banjskih atrakcija i pažnje vrednih lokaliteta neophodnom turističkom signalizacijom.

                        „Table su izrađene, sada čekamo povratnu informaciju od saveta građana da nam daju konkretno ono što u njihovim mestima žele da se obeleži. Do kraja septembra će, sa završetkom velikog letnjeg festivala, biti završeno obeležavanje svih potencijala u Niškoj Banji. To su vidikovci, plaže pored reke, skretanje za bitne lokacije za turiste. Mislim da će svi biti zadovoljni“, dodaju u opštini.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.