Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2021, 10:39

U Medveđi otvorena izložba dečijih radova "Vaskrs u mom kraju"

Povodom uskršnjih praznika u Kulturnom centru Medveđa otvorena je izložba likovnih radova učenika osnovnih škola sa područja opštine Medveđe pod nazivom "Vaskrs u mom kraju". Izloženo je 40 izabranih radova od njih 100 koji su stigli na konkurs koji je raspisao Kulturni centar pristiglo je više od 100 radova.

Od 40 radova koji su izloženi, njih 8 je nagrađeno. Među nagrađenim učenicima koji su dobili pribor za slikanje i crtanje našlo se 4 učenika OŠ "Gornja Jablanica" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Medveđe, a po jedan učenik iz osnovnih škola iz Sijarinske banje, Bučumeta, Tulara i Leceta.

U ime škola koje su učestvovale na konkursu, organizatorima se zahvalila direktorka OŠ "Gornja Jablanica" iz Medveđe Slavica Đonić, koja je napomenula da su učenici i nastavnici uvek spremni da svojim aktivnostima pomognu lokalnoj zajednici u organizaciji manifestacija kulturnih događaja

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.