U Medvedji dvadeset sedam nezaposlenih osoba za javne radove

Izvor: JUGpress.com, 30.Avg.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Medvedji dvadeset sedam nezaposlenih osoba za javne radove

MEDVEDJA

Dvadeset sedam osoba će biti angažovano za potrebe javnih radova u opštini Medvedja.

Ugovori o angažovanju nezaposlenih osoba na sprovodjenju ovoh radova potpisani su  između Nacionalne službe za zapošljavanje , Direkcije za urbanizam i izgradnju,  Doma zdravlja u Medveđi i  Specijalne bolnice za rehabilitaciju Gejzer Sijrarinskoj  Banji.

U Direkciji za urbanizam i izgradnju  biće angažovano 11 radnika na poslovima održavanja i očuvanja životne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sredine, u Domu zdravlja u Medveđi pet osoba  za pomoć i negu starim i socijalno ugroženim licima i u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Sijarinskoj Banji 11 radnika na sanaciji zaštitnog pojasa termomineralnih izvora u toj banji .

Javni radovi  se finansiraju  delom od sredstava koje je izdvojila Nacionalna služba za zapošljavanje, a delom od sredstava iz budžeta opštine Medveđa a na osnovu  Akcionog plana za zapošljavanje za 2016. godinu.

Predsednik ove opštine Nebojša Arsić kaže da će se “opština Medveđa  i u narednom periodu truditi i zalagati za zapošljavanje lica sa evidencije NSZ-a”.

“U  narednoj godini potrudićemo se da programskim budžetom predvidimo i veću količinu novca za ove namene”, obećao je Arsić.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.