Izvor: BujanovackiGlas.info, 01.Sep.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Levosoju samo 7 prvaka

BUJANOVAC, LEVOSOJE, 1. septembar 2017. – U OŠ „V.S. Karadžić“ u Levosoju, koju pohađaju đaci iz ovog sela, Božinjevca i Borovca, ove školske godine upisano je samo 7 prvaka, javlja naš čitalac reporter iz ovog kraja.
Meštani Božinjevca nedavno su zapretili da zbog neregulisanog prelaska prekoautoputa neće pustati decu u školu u Levosoje.
Ovu školu, jednu od najstarijih u našem kraju, prošle školske godine pohađalo je 120 učenika.
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Deca iz Božinjevca ipak krenula u školu, ali kombijem

Izvor: BujanovackiGlas.info, 02.Sep.2017, 09:35

BUJANOVAC, 2. septembar 2017. – Đaci iz Božinjevca ipak su juče krenuli u školu u susednom Levosoju i pored upozorenja njihovih roditelja da neće pohađati nastavu dok se ne reguliše prelaz preko autoputa..Prema rečima našeg čitaoca reportera iz ovog kraja, đake iz Božinjevca do OŠ „V.S....

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.