Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2023, 21:28

U Lebanu sutra redovno prolećno ispiranje vodovodne mreže

LEBANE

Redovno prolećno ispiranje vodovodne mreže na teritoriji opštine Lebane, uključujući dva naseljena mesta Konjino i Šumane, izvršiće se 20. aprila od 22.00 do 04.00 časova ujutru.

Ispiranje će se vršiti u toku noći preko ispiračnica sa direktnim ispustom u recipijent i preko hidranata na uličnoj vodovodnoj mreži, pod kontrolom stručnih lica JKP “Vodovod” Lebane.

“U toku sprovođenja aktivnosti na ispirnju vodovodne mreže može doći do >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << blagog zamućenja vode prolaznog karaktera, sa pojavom vazduha, što se manifestuje kao povećana belina u vodi”, navode iz ove ustanove. (kraj) JS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.