U Kuršumliji ujedaju i mačke

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2013, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kuršumliji ujedaju i mačke

KURŠUMLIJA – Problem sa ujedima pasa lutalica koji godinama opterećuje opštinski budžet, od skora je dbio drugačiju konotaiju jer sve više građana opštine Kuršumlija  traži novac i zbog ujeda mačaka.“ Naplata štete zbog navodnih ujeda pasa lutalica je praksa koja je već masovno iskorišćena, prešli su sad na mačke i u zahtevima za oštetu tvrde da ih navodno mačke ujedaju”, kaže Rodoljub Vidić predsednik opštine.

Opština je u proteklih osam meseci isplatila >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << više od dva miliona dinara građanima zbog ujeda pasa lutalica, ali i zbog ujeda mačaka, a u budžetu za narednu godinu u  te svrhe izdvojeno je više od tri miliona dinara.

 (Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.