Izvor: JUGpress.com, 15.Avg.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Knjaževcu asfaltiraju drveće, nadležni kažu “standardna procedura”

KNJAŽEVAC

Fotografije na kojima se vide stabla drvoreda u Knjaževcu okružena asfaltom izazvale su žestoke komentare na društvenim mrežama.

Medjutim, u Javnom preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju u Knjaževcu kažu da se radi o ” standardnoj proceduri i da drvored ni na koji način nije ugrožen”.

“Na ovom prostoru predviđeno je parkiranje automobilom do samog drveta. Radi se sistem raster elemenata, što znači da se postavljaju betonski fabrikovani >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << elementi u ovaj prosečeni deo. To omogućava da se točkom dođe do drveta, stablo može da se zaliva i ni na koji način se ne ugrožava i ne oštećuje. Ja sam u ovom poslu 35 godina, uvek se ovako radilo i nikada nigde nije bilo problema. Ne razumem dušebrižnike koji kritikuju, a nisu pitali zašto se na ovaj način radi. Jednostavno, tehnologija izvođenja radova je takva”, tvrdi Ljubiša Mihajlović, diplomirani inženjer iz Javnog preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, prenose mediji.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.