Izvor: JUGpress.com, 05.Avg.2021, 11:18

U Jablaničkom okrugu nova četiri pozitivna rezultata na korona virus

LESKOVAC

U poslednjih 24h od 270 rezultata (od toga za grad Leskovac 183), 4 rezultata su sa pozitivnim nalazom.                             Sve četiri osobe su sa teritorije opštine Leskovac. Kada govorimo o socijalnoj strukturi ljudi sa pozitivnim rezultatima, ona je sledeća: jedan učenik, jedan student, jedno zaposleno lice i jedan penzioner. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Trenutno se čeka jedan rezultat iz laboratorija sa područja Jablaničkog okruga, za uzorak koji je uzorkovan u ZZJZ Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i Domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Četiri pozitivne osobe u Jablaničkom okrugu

Izvor: JUGpress.com, 05.Avg.2021

LESKOVAC..U poslednja 24 sata od 270 rezultata za Jablanički okrug (od toga za grad Leskovac 183), četiri rezultata su sa pozitivnim nalazom...Te četiri osobe se sa teritorije opštine Leskovac...Novopotvrdjeni slučajevi su po jedan učenik, student, zaposlena osoba i jedna penzioner...Trenutno se...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.