U Jablaničkom okrugu kovid registovan kod 31 osobe, najviše novozaraženih iz Vlasotinca

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 11:56

U Jablaničkom okrugu kovid registovan kod 31 osobe, najviše novozaraženih iz Vlasotinca

Od 285 testiranih u Jablaničkom okrugu, 31 osoba je dobila pozitivan nalaz na virus korona, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje. Najveći broj zaraženih ima Vlasotince, gde je registrovano 14 novih slučajeva.

Posle dužeg vremena Leskovac ima jednocifren broj novozaraženih - njih 6, a zatim slede Lebane sa 5, Medveđa i Bojnik sa po 3 pacijenta.

Među zaraženima je po >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 11 zaposlenih i penzionera, 7 nezaposlenih lica i 2 učenika - saopštavaju iz Zavoda.

Iz laboratorije se trenutno čekaju rezultati 29 testova koji su rađeni u zdravstvenim ustanovama širom okruga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 31 pozitivna osoba, najviše u Vlasotincu

Izvor: JUGpress.com, 12.Maj.2021

LESKOVAC-VLASOTIINCE-LEBANE-MEDVEDJA-BOJNIK..U poslednja 24 sata od 285 rezultata (od toga za grad Leskovac 154)  31 rezultata je sa pozitivnim nalazom, saopštio je Zavod za javno zdravlje iz Leskovca...Najviše pozitivnih je sa teritorije Vlasotinca , 14 osoba...Šest osoba je sa teritorije grada...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.