Izvor: JUGpress.com, 13.Jul.2023, 18:18

U Bujanovcu komunalna inspekcija morala da naredi čišćenje ulica

BUJANOVAC

Opštinki komunalni inspektor moprao je da naredi Javnom preduzeću “Komunalac” u Bujanovcu da očisti grad i isprazni prepune kontejnere.

Bujanovac je i dalje veoma prljav grad a komunalno preduzeće, čiji je osnivač opština koja ga iz budžeta izdašno i pomaće, i dalje ne radi svoj posao.

Iz lokalne samouprave je saopšteno i da je inspekcija “preduzela administrativne mere” protiv svakog privrednika i građanina koji je otpad bacao van za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << to predvišenog mesta.

Takoše, opštinska inspekcijam u saradnji sa saobraćajnom policijom, počela je raščišćenje trotoara od nelegalnog parkiranja a kontroliše i izlaganje robe van trgovina.

Zato je sva roba izložena na javnim površinama i trotoarima uklonjena a da bi se omogućilo slobondo kretanje ulicama. (kraj) DB/ MN

· ·

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.