U Beloj Palanci uvedene privremene mere

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beloj Palanci uvedene privremene mere

BELA PALANKA – Na sednici Vlade Srbije doneto je rešenje o imenovanju predsednika i članova Privremenog organa u opštini Bela Palanka u kojoj su poništeni rezultati lokalnih izbora i uvedene privremene mere.

Za predsednika Privremenog organa imenovan je dosadašnji predsednik opštine Goran Miljković. Članovi Privremenog organa su Aleksandar Pejčić, Slavoljub Veljković, Marija Bošković i Aleksandar Simić.

Privremeni organ, do raspisivanja ponovnih lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << izbora obavlja poslove iz nadležnosti Skupštine i izvršnih organa opštine Bela Palanka.

Prema rečima Gorana Miljkovića prva sednica biće održana narednog ponedeljka.

Da podsetimo da je Opštinska izborna komisija posle više od 60 prigovora SNS-a i SPS-a poništila rezultate lokalnih izborta na svih 37 biračkih mesta. I dok se skoro dva meseca čekao rasplet posle poništavanja rezultata lokalnih izbora i rokova koji su prošli za ponovljene izbore  u ovoj varošici na jugoistoku Srbije  je početkom juna desio poprilično neočekivan obrt.

Na sednici  Opštinskog odbora jednoglasno je doneta odluka da ceo Opštinski odbor SDS-a na čelu sa predsednikom Goranom Miljkovićem predje u SNS.

Na minulum lokalnim izborima  24, aprila SDS je ubedljivo pobedila i prema nezvaničnim rezultatima osvojila 14 od 29 mandata lokalne skupštine,  SNS-7, SPS-5, JS- 2 i Grupa gradjana-jedan mandat.

Zoran Panić

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palilula održala konstitutivnu sednicu Veća opštine

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Jul.2016, 10:43

U Gradskoj opštini Palilula održana je konstitutivna sednica Veća opštine Palilula. Ovaj izvršni organ opštine čine Aleksandar Ždrale, Predsednik gradske opštine, Nikola Božić, zamenik predsednika gradske opštine i pet članova, koji su izabrani na izbornoj sednici Skupštine, tajnim glasanjem,...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.