U 2 odvojena slučaja zaplenjena maruhuana na Gradini

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 2 odvojena slučaja zaplenjena maruhuana na Gradini

Manja količina marihuane zaplenjena je danas i juče na terminalu Gradina, a kako su saopštili u Upravi carina, droga je pronađena u prvom slučaju ispod uloška patike, dok ju je u drugom slučaju putnik skrivao u donjem vešu.

U automobilu švajcarskih registracija, kod putnika koji je rekao da nema šta da prijavi za carinsku kontrolu, pronađena je skrivena droga.

Međutim, na osnovu pojačanih mera nadzora izlaznih putnika i analize rizika, carinici su automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odvojili za detaljnu kontrolu, i ličnim pretresom putnika pronašli PVC kesicu sa marihuanom ispod uloška njegove desne patike - navode u Upravi carina.

Na istom graničnom prelazu, juće je pronađena marihuana i kod vozača “BMW"-a, kada je detaljnim pretresom carinika, pronađena droga spakovana u 3 PVC kesice, koju je krio u donjem vešu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.