Izvor: BujanovackiGlas.info, 08.Jul.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trnovčanin Isufi boksuje za titulu VBO Internešnel

BUJANOVAC, MINHEN, 8 .jul 2017. – Šefat Isufi (27), bokser iz Velikog Trnovca, opština Bujanovac, koji boksuje u Nemačkoj i nastupa za Bajern iz Minhena, večeras će u glavnom gradu pokrajine Bavarske boksovati protiv Dejvida Zegara.
Očekuje se da će ovaj meč biti vrlo interesantan s obzirom da oba boksera pretenduju na osvajanje titule VBO Internešnel.
Portal “Titulli” podseća da je Isufi osvajač titule WBA PABA i IBF. Početak meča najavljen je za 21,30 časova.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Boks: Isufi slavio nokautom

Izvor: BujanovackiGlas.info, 08.Jul.2017

Meč je vrčeras održan u Minhenu, a Isufi nstupa za klub Bajrrn iz ovog grada pa se može reći da je boksovao pred domačom publikomBujanovac, Minhen, 8. juli 2017.- Šefat Isufi, bokser iz Velikog Trnovca koji se takmiči u Nemačkoj, savladao je nokautom u 11. rundi Dejvida Zegera i tako došao...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.