Tribina o NLP i Coachinng u Media centru

Izvor: juGmedia, 25.Nov.2012, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina o NLP i Coachinng u Media centru

NIŠ – Komora mladih lidera i preduzetnika JCI Niš organizuje sutra od 11 do 13 časova u Media centru tribinu o Neuro Lingvističkom Programiranju (NLP) i Coachinngu. O ovoj temi govoriti će prvi NLP trener u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta, Slavica Squire.

Ciljevi NLP i Coachinga su lična profesionalizacija i komunikacija sa drugima kao i pronalaženje bržeg i lakšeg puta ka uspehu. Ostvareni ljudi u svom poslu i sami tvrde da je za uspeh potreban trener, baš kao što je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << potreban i profesionalcima u sportu.

Osnivač prvog NLP Instituta, Slavica Squire koja je sertifikovana kao International NLP Master Trainer i potpredsednik je European Coaching Association – ECA ovu metodologiju donela je iz Nemačke 2004. Godine. Od od tada uspešno prenosi svoje znanje i iskustvo kompanijama i pojedincima koji žele da rade na svom razvoju. Time doprinosi kvalitetnijoj komunikaciji i produktivnijem načinu života i rada u Srbiji i zemljama u okruženju.

Pored Slavice Squire, za medije će biti dostupan i organizator tribine, predsednik Komore mladih lidera i preduzetnika JCI Niš za 2011. godinu, Miloš Milošević.

(KRaj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.