Tribina „Svaka kuća sigurna kuća“ večeras u Nišu

Izvor: juGmedia, 24.Nov.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina „Svaka kuća sigurna kuća“ večeras u Nišu

Povodom početka obeležavanja Medjunarodnih dana borbe protiv nasilja nad ženama ( od 25. novembra do 10. decembra ) Sigurna kuća za žene i decu žrtve porodičnog nasilja u Nišu organizovaće večeras tribinu  „Svaka kuća sigurna kuća“.

Tribiina će biti održana u Velikoj sali Skupštine grada Niša sa početkom u 19 časova.

Iz Sigurne kuće pozvali su sve zainteresovane da prisustvuju tribini i svojim prisustvom daju podršku borbi protiv nasilja u porodici.

B.Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U APATINU ODRŽANA REGIONALNA KONFERENCIJA O SOCIJALNOM PREDUZETNIŠTVU

Izvor: Radio Dunav, 24.Nov.2017

Povodom svetske kampanje “16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama” koja počinje 25. novembra Međunarodnim danom borbe protiv nasilja nad ženama i završava 10. decembra Međunarodnim danom ljudskih prava, danas je u opštini Apatin organizovana regionalna konferencija pod nazivom...

Nastavak na Radio Dunav...

Debata o (ne)obaveznoj vakcinaciji u sali niške Skupštine

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2017

Nezavisni stručnjaci, epidemiolozi, reumatolozi, psihijatri koji su za i protiv vakcinacije, kako kažu organizatori, imaće debatu na koju su dobrodošli svi građani koje muče ova pitanja i hteli bi da saznaju više o tome. O (ne)obaveznoj vakcinaciji govoriće u subotu 25. novembra od 17 sati, u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.