Tri premijere u bioskopu “Kupina”

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri premijere u bioskopu “Kupina”

Filmovi "Lovac i ledena kraljica", "Zločinački um" i "Hrabri petao" biće premijerno prikazani u niškom bioskopu "Kupina" u četvrtak 21. aprila, nakon čega će se naći na redovnom repertoaru.

Epska akciona avantura “Lovac i ledena kraljica” je priča o isprepletanim sudbinama lovca Erika i kraljice Ravene.

Uz moć sestre Freje da zaledi bilo kog neprijatelja, mlada ledena kraljica je provela decenije u izolovanoj zimskoj palati gde je obučavala legije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << smrtonosnih lovaca, samo da bi saznala da su njeni miljenici prekršili njen jedini zahtev - zauvek zaključajte vaša srca za ljubav - navodi se u sinopsisu.

Animirano ostvarenje “Hrabri petao” počinje pričom o lažljivom rančeru koji uspeva da prevari vlasnike firme na kojoj živi petao Toto i ubedi ih da se klade u borbi petlova.

Na taj način će Toto morati da trenira kako bi pobedio strašnog petla Bankivoida i da odraste u hrabarog i borbenog petla - piše u opisu filma.

Kompletan repertoar “Kupine” možete pogledati na sajtu bioskopa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.