Tri osobe povređene u tri udesa u Vlasotincu - svi vozači bili pijani

Izvor: JužneVesti.com, 09.Okt.2023, 17:52

Tri osobe povređene u tri udesa u Vlasotincu - svi vozači bili pijani

Tri saobraćajne nezgode koje su izazvali vozači koji su vozili u alkoholisanom stanju dogodile su se tokom vikenda u Vlasotincu, a u njima je jedna osoba teško povređena, dok su dve osobe prošle sa lakšim povredama.

Kako saopštavaju iz policije, 26-godišnji vozač "pežoa" je vozeći sa 1,85 promila alkohola sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a 28-godišnja devojka koja se nalazila na mestu suvozača zadobila je teške telesne povrede.

19-godišnji vozač "reno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << megana" je, upravljajući vozilom sa 1,88 promila alkohola u organizmu, usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i prevrnuo se, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi njegov suvozač je zadobio lake telesne povrede - saopštavaju iz policije.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se kada je 54-godišnji vozač, upravljajući "renoom" sa 1,39 promila alkohola u organizmu, prešao u suprotnu traku i udario u "bmv" koji je vozio 34-godišnji muškarac i koji je lakše povređen.

Tokom vikenda iz saobraćaja su isključena i dva vozača u Leskovcu koja su vozila u alkoholisanom stanju, jedan 24-godišnjak je imao 1,22 promila, dok je 29-godišnji muškarac vozio sa 1,52 promila alkohola u krvi.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, kažu u policiji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.