Treking liga Srbije prvi put ove nedelje u Babušnici

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2024, 13:36

Treking liga Srbije prvi put ove nedelje u Babušnici

Drugo kolo Treking i trejl liga Srbije biće održano u nedelju, 7. aprila od 8 sati u Babušnici i selu Stol. Organizatori očekuju 350 učesnika, koji se mogu prijaviti i na dan trke.
Organizatori navode da će od 8 sati do 9:45 biti prijava učesnika u centru sela Stol, a trka počinje već od 10 sati. U 14 sati biće proglašen pobednik male staze, u 15 sati srednje i u 16 sati pobednik velike staze, kada je zakazano i proglašenje ekipnih pobednika.
Trka počinje iz centra sela Stol; foto: Planinarski savez Srbije Učesnici će imati prilike da se prijave za tri staze, malu - 16,8 kilometara sa 708 metara nadmorske visine, potom srednju - 24,8 kilometara i 1.182 kilometara nadmorske visine i na kraju veliku...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.