Treća nagrada za prokupačke učiteljice

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća nagrada za prokupačke učiteljice

Učiteljice Marija Kostić i Marina Stojanović iz prokupačke Osnovne škole „Milić Rakić Mirko“ osvojile su treću nagradu na konkursu za najuspešniji korelativni čas sa ekologijom.

Cilj časa bio je da se istakne značaj vode kao prirodnog resursa i podigne nivo svesti o zaštiti voda, a učenici su u kostimima, sa improvizovanim potokom u učionici, učestvovali u prezentaciji značaja vode.

Konkurs su organizovali kragujevački Centar za stručno usavršavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaposlenih u obrazovanju i Centar za ekološko obrazovanje i održivi razvoj.

Posebno nam je drago jer nagrađene učiteljice rade u isturenom odeljenju ove škole u selu Mikulovac, gde su i pripremile čas. To je dokaz da uspeh podjenako može da se postigne i u seoskoj sredini - kaže direktorka škole Ivana Radonjić.

Ona dodaje da je čas primer dobre nastavne prakse i da će kao trećeplasirani na konkursu biti postavljen kao primer dobrog organizovanja nastavnog procesa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.