Traži se rešenje za decu iz  vrtića koji je juče goreo u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2020, 01:09

Traži se rešenje za decu iz vrtića koji je juče goreo u Vlasotincu

Deca koja pohađaju vrtić "Dečja radost" u Vlasotincu u kome je juče izbio požar, kako kažu u Predškolskoj ustanovi "Milka Dimanić“, do kraja nedelje moraće da ostanu kod kuće.

Na licu mesta su i dalje inspektori, kao i predstavnici osiguravajućeg društva, a dan nakon požara traži se rešenje za 148 deteta koja u ovom objektu borave.

Direktorka Predškolske ustanove "Milka Dimanić" Snežana Filipović kaže da je i drugi objekat u gradu maksimalno popunjen, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a i u obavezi su da poštuju protivepidemisjke mere.

Upitno je i korišćenje školskih objekata za prihvat dece iz vrtića jer se jedna od dve gradske osnovne škole renovira. Imamo opciju rada na daljinu za predškolce, razmatramo i druge mogućnosti, a do petka ćemo svakako naći neko rešenje i obavestiti roditelje - kaže Filipovićeva.

U vrtiću, u kome je juče buknula vatra, pre tri godine zamenjena je stolarija, renoviran eneterijer, saniran krov i urađena fasada. Osim dece, juče prilikom požara u objektu su bila i 52 zaposlena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.