Izvor: BujanovackiGlas.info, 07.Dec.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajko Trajković u Skupštini: Neka je sramota srpske odbornike

Trajković tražio da se raspravlja o prodaji Autobuske stanice i aranžmanu kompanije Mimoza oko MotelaBUJANOVAC, 7. decembar 2016 – Zameram srpskim odbornicima što nisu glasali za moj predlog dopune dnevnog reda – poručio je odbornik Trajko Trajković pošto je odbijen njegov predlog da se na dnevni red zasedanja uvrste tačke o saradnji kompanije Mimoza iz Preševa i bujanovačkog Proleća u vezi placa kod Motela, ali i o prodaji autobuske stanice Niš-ekspres lokalnoj firmi >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << Bici komerc, O ČEMU SU BUJANOVAČKE RANIJE PISALE.
Trajković je kao samostalni odbornik koji je u parlament ušao na listi SNS.
Bici komerc već počeo radove na autobuskoj

Inače, današnja sednica protiče u konfuznom tonu jer ne radi oprema za simultani prevod.
Prema najavi dnevnog reda, između ostalog, trebalo bi da se raspravlja o pripajanju Direkcije Komunalcu  i izmeni opštinskog statuta prema kome je predviđeno da predsednik SO ima dva zamenika.
Bujaovačke će vas u toku dana izveštavati o skupštinskim dešavanjima.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Mimoza iz Preševa zakupila plac kod Motela

Izvor: BujanovackiGlas.info, 07.Dec.2016

Cena zakupa nije poznata a ono što takođe saznajemo je to da će preševska firma ovaj prostor koristiti za svoje potrebe kao parking i da tu za sada ne planira otvaranje autobuske stanice kao što se spekuliše u graduBUJANOVAC, 7. decembar 2016. – Kompanija Mimoza 93 iz Preševa, koja se bavi autobuskim...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.