Izvor: JUGpress.com, 26.Feb.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana radi 24 časa

NIŠ, 26 FEBRUAR

TOPLANA RADI 24 ČASA

Niška Toplana radi punim kapacitetom i dok traje hladan talas   grejaće se 24 časa dnevno.

Kako kažu u rukovodstvu ovog preduzeća u toku noći nije bilo havarija , kvarova na toplovodnoj mreži a nema ni pritužbi građana koji mogu da se jave kol centru, pa je stanje što se tiče daljinskog grejanja u gradu ocenjuju u toplani veoma dobro.

U Toplani kažu da će raditi ovako sve dok bude ledenih dana I da građani >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nemaju razloga za brigu.   Sa ovakvim režimom rada nastavićemo sve dok se temperature ne popnu do iznad pet stepeni.

Toplanu “Krivi vir je obišao gradonačelnik Niša Darko Bulatović. On je kazao da je stanje “ redovno, bez obzira na jak hladan talas” S obzirom da se narednih nekoliko dana očekuje još veći minus “sve to obavezuje na najviši stepen odgovornosti svih nas”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.