Tončev: Reflektori na stadionu do meča sa Zvezdom

Izvor: juGmedia, 13.Jul.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tončev: Reflektori na stadionu do meča sa Zvezdom

SURDULICA – Radnik iz Surdulice kao novajlija u Superligi ništa ne prepušta slučaju i vredno pripremaju stadion za novu sezonu.

Grade se nove tribine, koje će zadovoljiti standarde, a najavljeno je i postavljanje reflektora čime će ovaj klub ispuniti sve norme za takmičenje u Superligi. Radovi su u poodmakloj fazi te predsednik kluba Stanislav Tončev uverava da će sve biti spremno za početak sezone, tačnije za drugo kolo u kome plavi dočekuju ekipu Vojvodine.

„Stadion >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << će biti spreman za početak nove sezone. Prvu utakmicu protiv Vojvodine igraćemo na našem terenu, navodi Stanislav Tončev i dodaje

„Trenutni kapacitet stadiona je 3500 mesta, a do početka naredne sezone povećaćemo kapacitet na pet hiljada mesta.

Tončev je u izjavi za Utakmica.rs rekao da će reflektori na Stadionu FK Radnik biti spremni do 16. avgusta i meča sa Crvenom zvezdom.

Radnik je 2013. napravio istorijski uspeh plasmanom u Prvu ligu Srbije, da bi na kraju ove sezone izborili mesto i u Superligu.

(Kraj)utakmica.rs

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.