Todorović: Važan kontinuitet komunalnih radova

Izvor: juGmedia, 12.Avg.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorović: Važan kontinuitet komunalnih radova

VLASOTINCE – U ulici 22.divizije u Vlasotincu u toku je popločavanje trotoara u dužini od 610 metara, odnosno površine 2300 kvadrata.

Radove vredne blizu 16 i po miliona dinara izvodi GP Crna Trava.

„Polovinu sredstava finansira lokalna samouprava, a drugu polovinu Ministarstvo privrede. Trotoari će biti popločani granitnim pločama koje imaju garanciju 50 godina, što znači da je to jedno, zaista, trajno rešenje za ovaj deo grada“, rekao je predsednik opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Zoran Todorović.

On je dodao da je prošle nedelje na sastanku sa ministarstkom građevinarstva Zoranom Mihajlović dogovoreno da se iz republičke kase obezbede sredstva za još neke projekte na teritoriji vlasotinačke opštine.

„Verujem da ćemo obezbediti sredstva za presvlačenje asfaltom ovog dela magistralnog puta do fabrike vode, zatim za rekonstrukciju mosta na Vlasini u Konopnici i nastavak regulacije Skrapeškog potoka. Razgovarali smo i o načinima rešavanja problema dugova za struju koje imaju javna preduzeća“, pojasnio je Todorović.

„Važno je da postoji kontinuitet u vlasti u smislu da jedna vlast nastavlja projekte koje započela prethodna i da to bude na dobrobit građana“,dodao je pomoćnik predsednika opštine Nebojša Stojanović.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.