Todorović: Obrazovanje je stub društva

Izvor: juGmedia, 08.Okt.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorović: Obrazovanje je stub društva

VLASOTINCE – Predsednik opštine Zoran Todorović priredio je prijem za predstavnike Đačkog parlamenta osnovne skole “Sinisa Janic” u okviru proslave Dečije nedelje.

Predsednik Todorovic istakao je da će lokalnoj samoupravi biti prioriteni zadatak da stvara bolje uslove za rad svih a posebno obrazovnih institucija. On je goste upoznao i sa radom lokalne Skupštine.

“Obrazovanje je stub svakako društva, ako društvo nema dobar sistem obrazovanja može veoma lako >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da se uruši. Zato svima nama je cilj da stvaramo što bolje uslove za vas, za vaše obrazovanje i za vašu budućnost, preneo jeTodorović učenicima koji su mu uručili poklon, sliku koja j njihovih ruku delo.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proslavljen Dana škole

Izvor: juGmedia, 09.Okt.2015, 09:27

VLASOTINCE – Priredbom koju su pripremili učenici zajedno sa profesorima i dodeljivanjem nagrada najuspešnijim učenicima obeležen je Dan škole u osnovnoj školi “8. oktobar“..Priredbu povodom rođendana škole pripremili su Biljana Milošević, rukovodilac recitatorske sekcije, Bojan Cenić,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.