Takmičenje na klizalištu Čair za sve mališane

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje na klizalištu "Čair" za sve mališane

Subotnje veče, 16. februara, sva zainteresovana deca mogu provesti u druženju, zabavi i nadmetanju na ledu, pošto Sportsko udruženje Extreme organizuje trku na klizalištu "Čair" za sve starosne kategorije.

Takmičari će biti podeljeni u 6 kategorija, kažu u Extremu. Najmlađi (do 6 godina) voziće jedan krug, oni od 7 do 10 dva kruga, a za sve starije od 11 godina predviđena je vožnja tri kruga.

Ukoliko u nekoj kategoriji bude prijavljeno više >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od 4 takmičara, voziće se 1 kvalifikacioni krug, s obzirom na veličinu klizališta, a sa ciljem bezbednosti dece. Pozivamo svu decu grada Niša da dođu da se druže i zabave - kažu organizatori.

Potrebno je prijaviti se za učešće na broj telefona 064/1275000, putem Fejsbuk stranice ili na licu mesta, najkasnije do 20 sati u subotu. Prijave su basplatne, a početak takmičenja zakazan za 20:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.