Svetski poznati di-džejevi na žurki u bivšem magacinu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski poznati di-džejevi na žurki u bivšem magacinu

Neki od svetski poznatih di-džejeva iz Srbije i Bosne i Hercegovine nastupiće 23. aprila na, kako kažu organizatori iz "Roots Alternative" koji na ovaj način slave prvi rođendan svoje organizacije, novootkrivenoj lokaciji za žurke - u prostoru u Zetskoj ulici koji su nazvali "Fabrika".

Uz lokalnu podršku za žurku koja počinje u 22 sata najavljeni su Forest People iz Bosne i Hercegovine, Kristina Lalić iz Beograda i Sayyed Bandar iz Novog Sada.

Di-džej >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Forest People predstaviće se "mračnim, prljavim i dubokim tehnom", koji je nastupao u Nemačkoj, Austriji, Holandiji i Francuskoj.

Ono po čemu je specifičan Sayyed Bandar, kažu organizatori, jeste to što on "hipnotiše publiku svojim setovima i prelazima". Njegov žanr je industrial, dark i dub techno. Kao student digitalne obrade signala, kreira i sopstvene efekte.

Članovi organizacije "Roots Alternative" najavljuju nezaboravan provod i podsećaju na žurku u Lalincu koja je prošle godine trajala punih 17 sati.

Karte se u pretprodaji po ceni od 400 dinara mogu kupiti u kafiću "Gnezdo" i u prodavnici "ZlaShtek" i rezervisati telefonom na brojeve 062/187-2429, 061/549-4754 i 064/446-4644.

Na ulazu će koštati 600 dinara.

Do sada nekorišćeni magacin "Fabrika", koji će biti specijalno uređen za ovu priliku, nalazi se u Zetskoj ulici broj 53, prekoputa kafane "Jastrebac".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.