Izvor: JUGpress.com, 15.Jul.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano dodeljene ponosne kartice pokreta za decu “Tri plus”

LEBANE

U lebanskom Domu kulture „Radan“ održana je svečana dodela ponosnih kartica Pokreta za decu „Tri plus“. Predsednik opštine Ivan Bogdanović ističe da je ovo skroman doprinos lokalne samouprave porodicama sa više dece.

„Naša želja je da se podstakne natalitet, ali i olakša težak ekonomski položaj naših sugrađana. Opština Lebane vodi računa o unapređenju uslova za razvoj svojih najmlađih sugrađana.“

Jedan od idejnih tvoraca ponosne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kartica, Vladica Gavrilović iz Pokreta za decu „Tri plus“ misli da je ova kartica dokaz poštovanja porodica sa više dece i da sam pokret daje doprinos borbi protiv bele kuge koja preti uništenju i nestanku nacije.

Prilikom dodele ovih kartica nastupio je Dečji hor ,,Pahuljice” , a izveden je i prigodan dramski program.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.