Svatovi zakrčili ulicu, vozači besni

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svatovi zakrčili ulicu, vozači besni

Uluca Karađoređva u naselju Slavka Zlatanovića, negde na polovini, gotovo je blokirana za saobraćaj jer su je gosti na svadbi kompletno zauzeli.

Našoj redakciji javilo se više Leskovčana iz tog kraja negodujući što automobilima ne mogu do kuća zbog nepostojanja alternativnog puta, a u sličnoj situaciji su i taksisti.

Mi odbijamo klijente koji naručuju vožnju dalje od ovog broja. Možda i može da se prođe, ali treba da se probija pola sata“, kaže taksista >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << „Palme“.

Za pola sata kroz raspevane i razigrane goste, na, inače, veoma bogatoj svadbi, uspeo je da se probije samo jedan vozač i on je Jugmedii kazao da nije imao neprijatnosti. „Samo im ljubazno mahneš rukom i propuste te“, dao je recept ovaj Leskovčanin.

Jedno vozilo je uspelo da se probije

Inače, ovo je prvi dan trodnevne svadbe koja će se okončati u petak venačnjem jedne Slađe i jednog Rasima.

Kao što je običaj kod Roma, veselje se čuje čak do centra Leskovca jer su postavljeni jaki zvučnici. Ostaje nada da će se pevanje i svirka posle 24 časa nastaviti u tišini, bez tih zvučnika.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.