Niš: Pacijenti da prijave korupciju

Izvor: B92, 10.Jul.2013, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Pacijenti da prijave korupciju

Niš -- Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović pozvao je građane da mu lično prijave slučajeve korupcije u toj instituciji i garantovao da će biti zaštićeni.

Na konferenciji za novinare Radovanović je kazao da se u Kliničkom centru bore protiv korupcije, ali da dobijaju uglavnom anonimne prijave, zbog čega ti slučajevi ne mogu adekvatno da se procesuiraju.

Direktor je kazao da će svi koji pod imenom prijave korupciju biti zaštićeni i da im garantuje zdravstvenu negu kakvu zaslužuje svaki pacijent.

Radovanović je naveo da dobijaju od tri do pet prijava na korupciju u Centru dnevno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svaki dan po pet prijava za korupciju među lekarima

Izvor: Danas, 10.Jul.2013

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović rekao je juče da mu, nakon što je nedavno uputio javni poziv građanima da prijave korupciju među lekarima i drugim zdravstvenim radnicima u ovoj ustanovi, „svaki dan stigne po tri do pet prijava“, ali da su sve još uvek anonimne.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.