Izvor: JUGpress.com, 20.Feb.2018, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra humanitarni koncert za Nikolinu Randjelović

NIŠ

Humanitarni koncert “ Budi razlog za nečiji život” biće održan u holu Niškog kulturnog centra sutra od 19 do 21 sati a  kupovinom karata posetioci će pomoći lečenje dvogodišnje Nikoline Ranđelović.

Oko 400 karata već je prodato ali organizatori kažu da se može kupiti još neka karta I onda će se koncert održati u velikoj Sali Niškog kulturnog centra.

 “ Postoje određene sitacije u žovotu kada sisten ne reaguje na vreme Ili kada postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pravne prepreke da bi se rešila bitna životna pitanja. U ovom slučaju to je lečenje jedne naše male sugrađanke Nikoline Ranđelović . Pošto je hitno potreban novac za njeno lečenje mi smo se potrudili da učinimo ono što je u našoj moći u ovom trenutku , a to je da organizujemo jedan reprezentativan I zanimljiv koncert koji će privući naše sugrađane sa dovoljno raznovrsnim I kvalitetnim programom., sa vrhunskim interpretatorima, izvođačima, koji će nastupiti ovde u Niškom kulturnom centru. A da sve to bude upriličeno za cenu od 250 dinara.” Rekao je povodom koncerta didektor NKC-a Srđan Savić.

Koncert najpopularnijih operskih arija, dueta, valcera, tanga i šansona izvešće niški umetnici: Trio „Anima“ (Aleksandra Ristić, Ana Veličković Igić, Ingrid Janković), Anđela Bratić, Dragan Jovanović, Dragana Đorđević, Brana Bajović, Jelena Stojilović, Stefan Simonović, Darko Milovanović, Aleksandra Kostov, kvartet „Kreativo“ (Sanja Jović, Suzana Savić, Vesna Pejić, Ana Stanković) i Niški kamerni hor (dirigent Ivana Milošević)

“ Sa kojim god sam umetnikom razgovarala odmah je prihvatio poziv da učestvuje, čak su se neki I sami javili. Radi se zaista o najznačajnijim niškim imenima., ljudima koji stalno sviraju, stalno koncertriraju.” Rekla je Vesna Bradić, muzički urednik Niškog kulturnog centra.

Do sada je organizovano nekoliko humanitarnih manifestacija I kocerata na kojima je za  lečenje dvogodišnje Nikoline kojoj je dijagnostifikovan  neuroblastom, jedno od jedno od najtežih oboljenja kod dece, do sada je prikupljeno je oko 6 miliona dinara, a potrebno je još 30 miliona . Lečenje podrazumeva hemioterapije I operativan zahvat otklanjanja tumora.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

HUMANITARNI KONCERT Mlade Nišlije igraju i pevaju za lečenje male Nikoline (2)

Izvor: Blic, 20.Feb.2018

Dečji horovi, solisti i folklorni ansambli nastupiće 23. februara u 19 časova na zajedničkom koncertu u Velikoj sali Simfonijskog orkestra u Nišu na kojem će se prikupljati sredstva za lečenje dvogodišnje Nikoline Ranđelović iz Niša koja boluje od neuroblastoma...- Putem ovog humanitarnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.