Susreti invalida rada i invalidskih penzionera na Vlasinskom jezeru

Izvor: JUGpress.com, 16.Jul.2017, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susreti invalida rada i invalidskih penzionera na Vlasinskom jezeru

VLASINSKO JEZERO

I ove godine u organizaciji Udruženja invalida rada i invalidskih penzionera grada Leskovaca organizovan je susret na Vlasinskom jezeru za članove ovih udruženja  iz Srbije i Makedonije.

Na Vlasinskom jezeru su i udru\enja invalidskih penzionera iz Prokuplja, Knjaževca, Trgovišta i Malošišta.

Najboljim muskim i zenskim ekipama su dodeljenje diplome. Ove godine po prvi put na Vlasinskim sportskim igrama invalida penzionera bice prikazan i kulturno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << umetnicki program koji su pripremili sami penzioneri u saradnji sa kulturno-umetnickim centrom iz Surdulice.

Na ovim susretima organizovana su sportska nadmetanja u šahu, pikadu i natezanju  konopca.

Leskovačani  su osvojili tri prva mesta, u pikadu , ženska ekipa, u potezanju konopca, ženska ekipa i u šahu,  muška ekipa.

Ispred lokalne samouprave grada Leskovaca učesnike je pozdravio zamenik predsednika Skupštine  opštine Milun Dinić koji je otvorio i ovo takmičenje.

Podeljene su i diplome za prvo, drugo i treće mesto.

Uručene i dve zahvalnice za izuzetan doprinos i zalaganje u afirmaciji invalidskih udruženja Milunu Diniću i predsedniku Saveza invalidskih penzionera Makedonije Ljubomiru Janevu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.