Surdulički Radnik protiv Grafičara u baražu za opstanak u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2023, 12:04

Surdulički Radnik protiv Grafičara u baražu za opstanak u Superligi

Nakon remija sa Spartakom u poslednjem kolu plej-auta, fudbaleri Radnika sezonu u najjačem rangu završili su na 14. mestu pa će, ukoliko žele da i naredne sezone budu deo Superlige, morati da u dvomeču budu bolji od Grafičara, koji je zauzeo 3. mesto u Prvoj ligi.

Samo 8 bodova posle prvog dela sezone nije bio obećavajući rezultat da će tim sa juga uspeti da izbegne direktno ispadanje iz elite, a u tome im je mnogo pomogla i odluka o oduzimanju bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kolubari koja je tako uz Mladost Gat završila sezonu na pozicijama koje vode u niži rang.

Tim Slavoljuba Đorđevića u poslednjem kolu odigrao je 2:2 sa Spartakom u Subotici, ali i pobeda im ne bi pomogla da izbegnu baraž, s obzirom na to da je Javor slavio protiv Napretka.

Protivnik Surduličana u baražu biće Grafičar koji je u plej-ofu Prve lige zauzeo 3. mesto, odmah iza IMT-a i Železničara iz Pančeva.

Termini odigravanja baraž utakmica još nisu određeni, ali će po prozicijama takmičenja prvi meč biti igran na pomoćnom terenu stadiona ”Rajko Mitić”, dok će revanš biti igran u Surdulici.

Podsetimo, dodatne utakmice za opstanak u Superligi igraće i niški Radnički kome je protivnik Inđija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.