Surdulički Radnik poražen u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surdulički Radnik poražen u Novom Sadu

Fudbaleri surduličkog Radnika nisu uspeli da naprave iznenađenje u 19. kolu Superlige pošto su rezultatom 1:0 (0:0) izgubili od Vojvodine u Novom Sadu. Sa 16 bodova ekipa Radnika je na 12 poziciji na tabeli.

Jedini gol na meču delo je Petra Bojića u 63. minutu koji je naleteo na odbojenu loptu od golmana Radnika Ivana Kostića.

Surduličani su imali šansu u prvom minutu, kada je nakon centrašuta Đorđević glavom uputio udarac, ali je lopta prošla pored >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stative.

Vojvodina je u 20. minutu imala jedanaesterac, ali je Ivan Kostić odbranio udarac Veselinovića.

U nadoknadi vremena prvog dela igre Bojan Bojić je sa desetak metara poslao loptu preko prečke gola domaćina.

Novosađani su imali priliku u 59. minutu, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže. Uskoro je "Voša" došla do prednosti, a nakon toga nije bilo izvesnijih šansi.

Radnik u narednom kolu, već u nedelju, 8. decembra dočekuje Inđiju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.