Surduličanin dobro posle ujeda poskoka

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surduličanin dobro posle ujeda poskoka

Surduličanin Dragoljub Janković (64) zahvaljujući sopstvenoj prisebnosti i brzoj reakciji lekara preživeo je ujed „poskoka“.

Sag'o sam se kako bih pokupio nešto sa zemlje i osetio  snažan ujed na desnoj ruci. Video sam da je u pitanju poskok u uplašio sam se - priča Janković.

Bio je svestan da je u pitanju otrovnica i brzo otrčao kući.

Isprao sam ujed alkoholom i seo u auto kako bih se odvezao u bolnicu. Zahvaljujući pravovremenoj reakciji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << hirurga dr Miroslava Stojiljkovića, ja sam danas živ i oporavljam se – kažeJanković.

Lekar je brzo zbrinuo pacijenta, očistio ranu, ali ga je iz predostrožnosti transportovao u vranjski Zdravstveni centar. Janković je sada na kućnom lečenju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.