Izvor: JUGpress.com, 18.Okt.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surduličani idu u Novi Sad da pobede

SURDULICA

      Fudbaleri Radnika ovog vikenda odmeriće  snage sa ekipom Proletera u Novom Sadu. Uzlazne putanje i dobre serije oba tima u poslednjim kolima i bod razlike na tabeli nagoveštavaju jednu tešku i vrlo neizvesnu utakmicu.      Surdulički superligaš Radnik pauzu od petnaestak dana iskoristio je za odigravanje jedne kontrolne utakmice. Kadrovskih problema u ekipi nema i dobro pripremljeni kreću put Novog Sada, gde se nadaju čvrstoj utakmici i osvajanju novih bodova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
      – Imali smo dovoljno dana da se pripremimo za ovu utakmicu. Raduje to što su momci odradili dobar posao u pauzi u smislu treninga, aktivnosti i kontrolne utakmice. Mislim da ako budemo na nivou kakvi smo bili u prethodnim utakmicama čak i ako je moguće da bude i kvalitet više, onda se možemo nadati povoljnom rezultatu u subotu – kaže Nenad Vanić trener surduličkog superligaša ekipe Radnika. Uvek kada pričam o protivniku imam jedan respekt, tako i u ovom slučaju kada govorim o Proleteru podsećam da sam tamo proveo jedan period gde sam sa ekipom napravio odličan rezultat, fenomenalan uspeh, ato je bio  ulazak u Super ligu. I baš zbog toga napominjem da se radi o jednoj ozbiljnoj ekipi, poznajem dosta igrača i ljude koji rukovode klubom i siguran sam da imaju visoke ambicije u ovom prenstvu  tako da će biti jedna jako zanimljiva utakmica – uveren je trener Vanić.

       Vanić dodaje da njegov tim odlazi u Novi Sad sa imperativom pobede, smatra da ima osnova za to, no izričit je kao i uvek:       – Neka pobedi ko je bolji, ali ja se nadam da će to biti ekipa Radnika – optimista je prvi strateg Radnika Nenad Vanić.

    Većina fudbalera sastava Radnika je spremna za ovaj duel, jedino je pod znakom pitanja nastup Dušana Stevanovića, zbog povrede zadobijene u duelu sa TSC-om.

    Meč Proleter – Radnik igra se u subotu od 18 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.