Sukovo:Uhapšeni očuh i majka zbog silovanja ćerke

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukovo:Uhapšeni očuh i majka zbog silovanja ćerke

PIROT – Po odobrenju Višeg tužioca policija je uhapsila očuha i majku D.P. i S.P. iz sela Sukovo kraj Pirota i odredila im zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su počinili krivično delo silovanja

Tokom dana oni će biti saslušani pred višim tužiocem u Pirotu. Prema nezvaničnim informacijama očuh je osam godina silovao pastorku D.P. (22) u prisustvu njene majke. Silovanje je prijavila ova dvadesetvogodišnja devojka. Istraga je u toku.

Milenko i Milovanka Pejčić, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << baba i deda ove devojke kažu da su u šoku i da ne mogu da se smire. Kažu da je očuh njihove unuke bio preke naravi i da su pre četiri godine sa njim prekinuli sve kontakte.

„Unuka je dolazila kod nas, uvek nasmejana i vesela. Dolazila je i po nekoliko puta dnevno. Nekad dodje uznemirena ali ništa ne kaže. Ćerka i unuka su sve radile u kući. Čuvale su ovce. Ćerka je povremeno išla sama sa ovcama a unuka je ostajala sama kući. Šta je bilo ne znam. Do srednje škole je spavala kod nas a u toku dana je bila sa njima u kući i pomagala oko stoke. Ujutru je ponovo išla kući da im pomaže u poslu. Dok je bila u školi imala je drugarice i drugove sa kojima se družila. Potom je to prekinuto i više nije imala društvo- kaže deda Milenko.

On i njegova supruga su jako uznemireni.Baka Milovanka sve vreme plače.

„Ćerka nikada nije pričala šta se dešavalo u kući. Sa njim smo sve kontakte prekinuli pre četiri godine. Ne idem kod njih niti on dolazi kod nas. Ćerka je povremeno svraćala, svraćala je i unuka nakratko. Ništa nismo mogli da čujemo od nje, mada je ponekada dolazila dosta uznemirena. Pitamo je šta se dešava, ali ništa nije htela da kaže- kaže deda Milenko.

Njen deda Milenko kaže da je klupko počelo da se odmotava kada da je očuh saznao da se ona zabavlja sa nekim dečkom i da je on to branio.

„Odlučila je da pobegne kod tog dečka. Bila je dva-tri dana, našla je priliku da se spasi i odlučila da sve to prijavi Sudu. Ispričala je šta se dešavalo. To je izgleda trajalo dugo. Da smo znali reagovali bi na vreme i sve to prijavili.. Unuka nije smela da nam kaže, kao ni ćerka. Žive od ćerkine penzije . Nisu bili venčani i živeli su u vanbračnoj zajednici- kaže Milenko.

Meštani Sukova ne žele da pričaju o njima, odmahuju glavom i mole da ih slučajno ne fotografišemo za novine.

Njihova komšinica Mira Djorić kaže da je odskora u selu, ali da sa ovim bračnim parom nije bila u kontaktu.

„Nisam im ušla u kući niti su oni dolazili kod mene. Devojka mi se javljala kad se sretnemo. Ne znam šta se desilo, mada je on bio jako prek. Ništa ne znam, mada se u selu svašta priča- kaže kratko Mira.

(KRAJ)PAZ

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.