Sudar renoa i motocikla

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2014, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar "renoa" i motocikla

U saobraćajnoj nezgodi sinoć oko 19 sati u Episkopskoj ulici, u kom je vozač "renoom" udario u motocikl, nije bilo povređenih.

Kako je rečeno u policiji, posledica ovog udesa je samo materijalna šteta.

U sezoni kada je mnogo dvotočkaša na ulicama, nadležni sve učesnike u saobraćaju pozivaju na opreznost i poštovanje saobraćajnih propisa.

Motociklisti su tokom prošle godine, kada je u Nišu bilo 146 saobraćajnih nezgoda sa dvotočkašima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << , učestvovali u 39 takvih nezgoda, a jedan od vozača izgubio je život.

Vozači mopeda bili su akteri 44 takve nezgode, a u 65 učestvovali su biciklisti među kojima su dvoje poginuli.

Prema analizi Agencije za bezbednost saobraćaja, najčešći uzroci nastanka saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju vozači dvotočkaša su neprilagođena brzina, nepropisno izvođenje radnji na putu, nepropisno preticanje, obilaženje kolone vozila, neustupanje prvenstva prolaza i vožnja pod dejstvom alkohola.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.