Studenti organizuju licitaciju knjiga za pomoć Strahinji iz Vladičinog Hana

Izvor: juGmedia, 24.Apr.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti organizuju licitaciju knjiga za pomoć Strahinji iz Vladičinog Hana

NIŠ/VLADIČIN HAN – Na inicijativu studentata Ekonomskog fakulteta a u saradnji sa studentima svih fakulteta večeras od 20 časova biće održana humanitarna licitacija knjiga na Nišavskom keju kod amfija.

Početna cena knjiga biće 100 dinara, dok će svaka naredna licitacija iznositi po 50 dinara.

Prihod od prodaje knjiga namenjen je lečenju Strahinje Stojanovića (22) iz Vladičinog Hana je nedavno otkriveno da boluje od leukemije, opake i teške bolesti. Kako bi nabavio >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << potrebnu medicinsku pomoć, potrebno mu je blizu 3.000.000 dinara.

Sav prilog od prodatih kniga biće uplaćen na namenski račun broj: 160 -1-73 sa pozivom na broj 54-102-53330 na ime Tomislav Stojanović.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Kupite jeftine knjige, spasite mladi život

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2015

Niški studenti, biblioteke, organizacije i građani prikupili su knjige koje će zainteresovani moći da kupe večeras od 20 sati na licitaciji na amfiteatru kod keja, a sav novac biće uplaćen 22-godišnjem Strahinji Stojanoviću iz Vladičinog Hana koji boluje od leukemije...Na akciju "Licitiraj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.