Studenti danas lepo o genocidu u Jasenovcu – Ali niko da se seti potapane Gračanice?

Izvor: KMnovine.com, 22.Apr.2016, 04:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti danas lepo o genocidu u Jasenovcu – Ali niko da se seti potapane Gračanice?

Studenti danas lepo o genocidu u Jasenovcu – Ali niko da se seti potapane Gračanice čija odbrana nije u skladu sa ovdašnjom masonskom politikom!?


   

   



Današnje slike monstruozno predizborno potapane Svetinje Gračanice ogoljuju antihrišćanski karakter marionetskih masonskih vlasti današnje Srbije.

Da nam je neko pričao pre par meseci da će se ovdašnji političari usuditi da >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << potapaju nemanjićki manastir iz 12. veka u vreme predizborne kampanje - niko ne bi verovao, ali ovo je dokaz da neki belosvetski masoni ovde komanduju, prijatelji onog prepredenog masona Dušana Mihailovića osmislitelja brane Rovni, a ne domašnji politički upravnici srbskog logora.


   

   

Voda bezakonog i štetnog punjenja brane Rovni, usled manjka padavina, opet sve sporije narasta- samo po 2-4 cm dnevno…

U Beogradu, pak, neprestani svakodnevni Pravoslavni protesti pred Vladom RS traju.

Danas su nas prijatno iznenadili studenti Beogradskog Univerziteta koji su u svom aranžmanu organizovali performans ulicama Beograda do hrvatske ambasade -Jasenovac je genocid- gde su „u ime srbskog naroda i svih žrtava poslali pismo sa zahtevom da Hrvatska prizna najmonstruozniji genocid dvadesetog veka- Genocid u Jasenovcu i ostalim logorima satanističkog iživljavanja nad srbskim žrtvama u logorima širom NDH u ovo vreme kada se istorija revidira i kada se mrtvi prekopavaju“.

Lep gest studenata, ali ih, takođe, očekujemo i na subotnjim Litijama za spas od potopa Svetinje Gračanice- koje nije u skladu sa državnom politikom. Svake subote u 15. časova ispred Vlade RS dođite da se branimo od domaćih masona a ne samo od stranih ustaša.


   

   


Hristov narod verni pred Vladom RS je i večeras pojao crkveno rodoljubive himne sve do 22. časa, a potom rastanak do uobičajenih 07. časova ujutru svakoga dana - sem subote kada je saborna Litija ulicama od Vlade RS (15.časova) do prodržavne Patrijaršije i lažljivog RTS.


Istinoljublje


Izvor: Istinoljublje    :: © 2014 - 2016 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.