Izvor: JUGpress.com, 12.Jun.2023, 19:41

Streličari iz Niša u seniorskoj konkurenciji ekipno prvi

NIŠ

U  Nišu je tokom proteklog vikenda  organizovan streličarski turnir na otvorenom pod nazivom, 11. Kup Svetog cara Konstantina na kome je uzelo učešća preko 60 takmičara iz klubova širom Srbije. Ovo je ujedno i druga etapa kupa Srbije na otvorenom na kojoj su takmičari SK Niš došli do zasluženih uspeha.

                                         U konkurenciji seniora olimpijskim lukom, Mihajlo Stefanović je još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pokazao da je klasa za sebe i veoma lako je uspeo da od prvog mesta u kvalifikacijama sa fantastičnih 649 poena, praktično prošeta kroz eliminacioni deo i potvrdi zlatno odličje. Ekipa seniora iz SK Niš je na takmičenju bila ubedljivo prva ispred  SK Velos iz Novog Sada i SK OSI Oko Sokolovo iz Kragujevca.

                                      U konkurenciji juniorki olimpijskim lukom,  Danica Nikolić je zauzela prvo mesto.

                                      U konkurenciji goli luk seniori, Dejan Stojanović je postavio novi državni rekord sa svojih 600 poena koliko je imao na kraju kvalifikacionog dela gde je bio ubedljivo prvi. Tokom eleiminacija nije uspeo da zadrži isti nivo, pa je na kraju  završio kao drugoplasirani iza kolege iz Pančeva.

                                      „Veoma smo zadovoljni našim učinkom na turniru u svakom pogledu. Naša seniorska ekipa pokazuje da stalno ide napred i pojačava svoj tempo i formu. Ovo su važni poeni na putu ka osvajanju i drugog kupa Srbije, a to je svakako jedan od naših ciljeva za ovu sezonu. Sada nas očekuju i neka međunarodna takmičenja pa se nadamo novim uspesima i van granica naše zemlje“, zaključuju u SK Niš.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.