Izvor: JUGpress.com, 06.Mar.2024, 23:24

Strelci i ovog puta bez municije

LESKOVAC

Ni u drugoj utakmici na svom terenu fudbaleri GFK Dubočice nisu uspeli da nađu put do mreže protivničkog gola, tako da su mreže oba golmana ostale netaknute i posle 180 minuta igre na Gradskom stadionu u Leskovcu. Vremenski uslovi bili su više nego idealni, kao i sam travnati teren za igru, ali nije bilo pogodaka što najviše vole da vide navijači. Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice došla je u Leskovac sa željom da ne bude poražena, a domaćinu se pobeda nametala >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kao imperativ sve u želji da se pobedom potvrde jesenji uspešni rezultati koji su leskovačkog prvoligaša doveli u situaciju da se bori i superligaški status.

Prvu priliku za postizanje pogotka imali su gostujući fudbaleri u 6.minutu kada je nezgodan udarac, Strahinje Čarapića, sa nekih dvadesetak metara golman Knežević lepom paradom loptu skrenuo u korner. Posle gužve u 18.minutu u šesnaestercu GFK Dubočice gostujući fudbaleri su pogodili mrežu domaćina ali drugi pomoćni sudija Andreja Piljak je na vreme podigao sudijsku zastavicu i tako signalizirao nedozvoljenu ofsajd poziciju napadača gostiju koji loptu prosledio loptu u mrežu domaće ekipe. U završnici prvog dela igre, u 34. i 39.minutu Milan Đokić je ozbiljno pripretio golu gostiju ali pogotka za radovanje domaćina nije bilo.

U drugom poluvremenu fudbaleri GFK Dubočice imali su više od igre i terensku inicijativu ali odbrana gostiju iz Sremske Mitrovice bila je čvrsta i neprobojna tako da je ovaj susret opet završen najnepopularnijim rezultatom, jer strelci obe ekipe nisu imali dovoljno municije da pogode protivničku mrežu.

U uvodna tri kola prolećne sezone osvojena su samo tri boda što je nedovoljno za ambicije koje ima leskovački prvoligaš, tako da će se pobednički bodovi moraju potražiti na gostujućim terenima. U narednom 24. kolu GFK Dubočica biće gost ekipi Smedereva 1924, što je dobra prilika da se nadoknadi bodovni minus koji je načinjen na svom terenu u eskovcu.

GFK DUBOČICA – RADNIČKI 0:0

Igrano na Gradskom stadionu u Leskovcu.

Gledalaca: 1.300

Sudija: Igor Kovačević Zemun

Pomočnici: Goran Bogićević (Beograd) Andreja Piljak (Beograd)

Žuti kartoni: Đokić, Račić, Belić (GFK Dubočica), Ivić, Čarapić, Petrović, Stojković, Ilić (Radnički)

GFK DUBOČICA: Knežević, Ljubenović, Stevanović (Milinković), Đokić (Stojanović), Račić, Zdravković, Đurić, Mladenović, Belić, Tomić (Momčilović), Ilić (Jović) (kraj) VS/MN

Foto: Vlastimir Stamenković

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.