Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolice za čekaonice, donacija društveno odgovornih kompanija

NIŠ

Uz pomoć lokalne samouprave iz Gadžinog Hana i društveno odgovornih kompanija Kliničkom centru su donirane stolice za čekaonice u nekadašnjim specijalističkim ambulantama a na konferenciji za novinare je rečeno da je za to zaslužan Nišavski upravni okrug.

                      „Ovom donacijom Nišavski upravni okrug i Klinički centar nastavljaju saradnju koja je  počela pre dve godine. Gadžin Han je jedna od nasiromašnijih opština >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u našem okrugu ali su ljudi širokog srca i pridružili su se akciji Nišavskog  upravnog okruga da pomognu“, rekla je načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski.

                  Ona je dodala da je svaka pomoć KC  važna budući da ka njemu gravitira oko dva miliona ljudi, i mladih i starih.

                  U znak zahvalnosti opštini Gadžin Han, a kao podsticaj društveno odgovornog ponašanja, Nišavski upravni okrug će naredne nedelje toj loklanoj samoupravi donirati službeno vozilo.

                   Do kraja meseca radovi na adaptaciji starog dela Kliničkog centra u Nišu trebalo bi da budu završeni, najavio je direktor, profesor dr Zoran Radovanović.

                   „Nakon preseljenja Očne i ORL klinike u prostor nekadašnjih hirurših klinika, uspostavljanja tople veze između Ginekologije i Dečijih klinika, premeštanja Klinike za plućne bolesnike iz Knez Sela u Niš, polako se privodi kraju adaptacija starog Kliničkog centra“, kaže direktor Kliničkog centra profesor dr Zoran Radovanović.

                  Sve ambulante i laboratije će se posle 80 godina preseliti u prizemlje što je velika stvar za starije osobe i lica sa invaliditetom jer će im ambulante i laboratorije za davanje krvi biti pristupačnije.

                     „U prostoru gde je nekada bio rendgen preselićemo mikrobilošku ambulantu iz onkološkog odeljenja u Knez selu“, kazao je Radovanović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.