Stojiljković pozvan u mladu reprezentaciju

Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojiljković pozvan u mladu reprezentaciju

SURDULICA

Marko Stoiljković, ponovo je na spisku stručnog štaba mlađe omladinske reprezentacije.

Selektor Ivan Jević okupiće selekciju mladih momaka (U-18) u Staroj Pazovi a nakon okupljanja tim iz Srbije kreće put Izraela gde će na medjunarodnom zimskom turniru u Šefaimu odigrati dva meča. Prvu utakmicu mlada reprezentacije odigraće 9.decembra protiv Izraela, a dva dana kasnije rival će biti reprezentacija Nemačke.

Stoiljkovic, inače član omladinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pogona Radnika, trenutno je na pozajmici u FK Pukovac, a prvi poziv za mladu selekciju dobio je pre par nedelja kada je i nastupao u prijateljskim mečevima mlade reprezentacije Srbije i Makedonije.

Darko Gašić, sportski direktor Radnika, kome je jedan od prevashodnih ciljeva i vrlo uspešan rad omladinskog pogona kluba, u mladom reprezentativcu vidi izuzetan potencijal:

“Marko Stoiljkovic je prošle sezone kao stariji kadet igrao za omladinsku selekciju Radnika i već tada je pokazao da možemo ozbiljno da računamo na njega u budućnosti. Posle letnjih priprema odlučili smo da ode ovih šest meseci na pozajmicu u FK Pukovac, koji je član Srpske lige Istok. Dobre igre preporučile su ga reprezentaciji U18 a nas uverili da je Marko zaslužio profesionalni ugovor – veli sportski direktor surduličkog superligaša Darko Gašić.

FOTO:

1. Marko Stoiljković

2. Potpis na novi ugovor: Marko Stoiljković i gen. direktor Marko Marković

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.