Stojiljković : Zašto Veselinović opet napada UGS Nezavisnost?

Izvor: JUGpress.com, 10.Avg.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojiljković : Zašto Veselinović opet napada UGS Nezavisnost?

BEOGRAD

Predsednik UGS Nezavisnost Zoran Stojiljković uputio je otvoreno pismo predsedniku Udruženih sindikata Srbije Sloga Željku Veselinoviću a zbog njegovih izjava

“Kolega  Veselinoviću,

Vašim poslednjim istupanjem na N1 televiziji i zalaganjem za lustraciju sindikata, još jednom ste opravdano nezadovoljstvo sa ponašanjem pojedinih poslodavaca i Vlade iskoristili za neopravdan napad na UGS NEZAVISNOST. Šta je to kolega Veselinoviću što su članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i rukovodstvo Nezavisnosti uradili da biste Vi imali za pravo da ih nazovete „kućnim ljubimcioma vlasti“? Koja je to korist koju su stekli pojedinci iz Nezavisnosti i zbog koje su izdali interese sindikata? Ko to i od koga iz rukovodstva Nezavisnosti dobija, kako kažete, „hiljade evra“? Vaša frustracija, proizašla iz neučestvovanja u institucionalnom socijalnom dijalogu, ne može biti opravdanje za nepotkrepljene optužbe i neukusne kvalifikacije. Ukoliko i ubuduće nastavite, na ovakav način, da kvalifikujete sindikat Nezavisnost, onda je Vaše ponašanje nešto što zaslužuje lustraciju u javnom životu Srbije”, navodi se u otvorenom pismu Stojiljkovića.

Veselinovićje, izmedju ostalog u toj emisiji  tvrdio  da su Savez samostalnih sindikata i UGS Nezavisnost “kućni ljubimci” i produžena ruka vlasti, te da rukovodioci tih sindikalnih organizacija, kroz postavljenja u mnogim telima, zarašuju i po više hiljada evra mesečno.

U Beogradu,                                                                               UGS NEZAVISNOST

9.08.2017. god.

Zoran Stojiljković, predsednik

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.