Izvor: JUGpress.com, 07.Jan.2024, 20:36

Stiže sneg u Srbiju

BEOGRAD

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta, što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača.

Kiša i susnežica se samo još ujutru očekuju ponegde na jugu i jugoistoku Srbije, a u Negotinskoj Krajini i tokom prepodneva.  Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, na istoku Srbije i sa olujnim udarima, uveče u slabljenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Jutarnja temperatura od minus 1 na severu do 4 stepena Celzijusa na jugu i istoku.  Temperatura će tokom dana biti u padu i posle podne će se kretati od minus 3 do minus 1, u Negotinskoj Krajini oko 1 stepen Celzijusa.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu sutra oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom, uz formiranje snežnog pokrivača.

Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju.  Dnevna temperatura bez većeg kolebanja, oko 0 stepeni Celzijusa.

Vremenska prognoza za narednu nedelju

U Srbiji u utorak ledeni dan, ujutru slab i umeren mraz, a dnevna temperatura ispod 0 stepeni.  Tokom dana oblačno, pre podne povremeno sa slabim snegom, posle podne prestanak padavina.

Od srede uglavnom suvo, uz umerene i jake jutarnje mrazeve i mestimično maglu, a danju hladno sa temperaturom oko 0 stepeni Celzijusa.

Izvor: Politika

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sneg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2024, 02:49

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta, što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.