Izvor: JUGpress.com, 06.Sep.2020, 17:08

Stiže osma generacija mladih ambasadora

NIŠ

Omladinska organizacija “Mladi ambasadori” raspisala je konkurs za angažovanje osme generacije mladih ambasadora.

                             Izabrani mladi ambasadorima proći će kroz edukativne radionice, dobiće priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u sprovođenju programa, manifestacija, događaja iz oblasti kulture, preduzetništva i inovacija.

                            Zajedno sa mentorima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << radiće na usavršavanju različitih veština, razvijanju liderskih sposobnosti i stvaranju zajednice po meri mladih.

                            Konkurs je otvoren za sve učenike i studente iz obrazovnih institucija u Nišu do 20. septembra 2020. godine, a prijava se vrši popunjavanjem prijavnog formulara na linku. Za sve informacije u vezi konkursa zainteresovani mogu da se obrate na mejl office@ambasador.rs.

                          “Mladi ambasadori” su omladinska organizacija osnovana u januaru 2014. sa ciljem jačanja kapaciteta mladih kroz akcije usmerene na multisektorsku saradnju i razvoj svakog pojedinca s idejom daljeg doprinosa razvoju lokalne zajednice.

Mrežu “Mladih ambasadora” čine 300 članova i alumnista koji dele informacije kroz direktnu komunikaciju sa mladima u svim obrazovnim institucijama u Nišu oko 45.000 mladih ljudi. Takođe, “Mladi ambasadori” imaju lokalne kancelarije u Kruševcu i Novom Pazaru sa 100 članova i alumnista.

                             Tokom 5 godina, “Mladi ambasadori” su realizovali 37 projekta i više od 250 edukativnih radionica vezanih za lični i profesionalni razvoj ljudi iz različitih društvenih grupa u zajednici.

                             Glavne aktivnosti su fokusirane na kulturu i kreativne industrije, preduzetništvo, socijalnu ekonomiju, tržišno plasiranje i održivi razvoj lokalne zajednice kroz edukaciju, vršnjačku komunikaciju, razmenu znanja, digitalnu transformaciju i napredne tehnologije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.