Izvor: JUGpress.com, 05.Nov.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stipendije za 124 srednjoškolca iz Bujanovca od Koordinacionog tela

BUJANOVAC-PREŠEVO-MEDVEĐA

Na konkursu za stipendije za srednjoškolce Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, pristiglo je 600 prijava.

Od ukupnog broja pristiglih prijava 300 je odobreno i to:

124 đaka iz Bujanovca, 116 iz Preševa i 60 iz Medveđe za školsku 2019/20.

Iznos stipendije je 6000 dinara mesečno.

„Prigovori na preliminarnu rang listu kandidata mogu se dostaviti Službi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Koordinacionog tela na isti način kao i molbe za dodelu stipendija najkasnije u roku od 15 dana po objavljivanju preliminarne rang liste. Kandidati za dodelu stipendija imaju pravo na prigovor u roku od 15 dana od dana prijema odluke o izboru stipendista, a u skladu sa članom 32. i 147. Zakona o opštem upravnom postupku“, saopštilo je KT.

Preliminarne rang lsite objavljene su 30. oktobra 2019.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.