Izvor: JUGpress.com, 21.Apr.2024, 10:27

Stanković prvi u Sofiji

NIŠ

Niški karatista Andrija Stanković je u subotu 20.04.2024.godine u Sofiji (Bugarska) na medjunarodnom karate turniru “SOFIA OPEN 2024” zauzeo prvo mesto.

Na takmičenju je učestvovalo oko 1000 takmičara iz 15 zemalja.

Stanković se takmičio u seniorskoj kategoriji u katama i zauzeo 1. mesto.

“Imao sam 4 meča, prvo kolo me je čekao takmičar iz Ukrajine koga sam pobedio rezultatom 5:0, nakon toga domaći takmičar (iz Bugarske) takodje pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa 5:0, u polufinalu me je čekao odličan takmičar iz Grčke koga sam takodje pobedio maksinalnim rezultatom 5:0 . I u finalu sam radio sa najboljim takmičarom iz Bugarske Angel Angov koga sam dobio rezultatom 5:0 i tako po 4. put u karijeri osvojio zlatnu medalju na ovom takmičenju (2015., 2016., 2018. и 2024.god.), kaže Stanković koji je član niškog karate kluba Elid.

 Stankovića u maju očekuju međunardoni karate turniri u Sloveniji i Crnoj Gori kao i Kup Srbije za seniore. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.