Šta se krije u zamrzivačima u podrumu GAK-A?! (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 21.Jan.2021, 20:49

Šta se krije u zamrzivačima u podrumu GAK-A?! (VIDEO)

Naslov Porodica Lukić u agoniji uputila apel Javnom tužiocu!




Porodica Lukić od četvrtka veče je u agoniji kada je trudnica Slađana Lukić primljena na Ginekološko akušersku kliniku u Višegradskoj I kada su joj posle niza sumnjivih situacija rekli da je rodila mrtvu bebu.

Slađana Lukić iz Obrenovca upućena je u četvrtak veče nakon pregleda u GAK u Višegradskoj jer je imala problema sa pritiskom. Pri ulasku u kliniku, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ističe Slađana, na prijemnom odeljenju dočekala je žena u belom mantilu za koju još uvek ne zna da li je sestra ili doktorka I počela je da vice na nju kako je smela da ostane u drugom stanju I ko joj je dozvolio da rađa. Slađani je ovo četvrta trudnoća.

Ta “doktorka” je bila prisutna i kada joj je rađen ultra zvuk pri prijemu, ali je Slađana od tada više nije videla. Porođena je na carski rez. Nije joj data mogućnost da bira da li će se carski rez raditi pod totalnom anestezijom ili epiduralnom koja vas ostavlja pri svesti tokom operacije. Tada su je obavestili da je beba mrtva rođena.

Prema rečima Dragana Lukića, Slađaninog supruga, ona se osvestila u potpunosti tek nakon jednog dana, za razliku od prethodna tri porođaja kada se javljala već nakon tri sata.

Prema njegovoj tvrdnji, u tom stanju opijenosti, Slađana je “navodno” potpisala zahtev za kremaciju bebe!

Dan nakon navodne smrti bebe, Slađani i Draganu je, uz prisustvo Radiše Pavlovića predsednika Udruženja za istinu i pravdu o bebama i član Vladine komisije za nestale bebe, dozvoljeno da vide leš bebe koji je iznet iz kućnog frižidera u podrumu GAK-a. Prema njihovim rečima, u podrumu su postojala još dva takva frižidera. I tu su stvari počele još više da se komplikuju.

Saopštene su tri različite težine bebe: Slađani je rečeno da je beba rođena sa težinom od 2200 gr,  Draganu su saopštili da je težina iznosila 1470 gr, dok je matičar saopštio težinu od 1440 gr.

Prilikom uvida u leš, otac Dragan je uspeo da uzme bukalni bris sa lica bebe čiji se nalazi čekaju, a koji će pomoći da se DNK analizom utvrdi da li je u pitanju njihova beba ili ne.

POGLEDAJTE VIDEO:



* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Srpskih beba na KiM ove godine rođeno više nego prošle - KM NovineSrpskih beba na KiM ove godine rođeno više nego prošle Lošim uslovima života mora se doati i to da Srbi trpe jeziv teror lokalnih predstavnika vlasti koje je na to mesto postavio zvanični Beograd, odnosno režim Aleksandra Vučića.


PROČITAJTE JOŠ:   
Još jedna godišnjica zaboravljenog zločina - raskopavanje srpskih beba na KiM (VIDEO) - KM NovineDanas je Krstovdan, dan pronalska životvornog krsta Gospodnjeg i živog sećanja na Njegovo i stradanje svih koji su krštenjem poneli svoj krst i pošli za Njim. Mnoge, naročito Srbe na Kosovu i Metohiji, adski užasi stradanja nisu mimoišli.


PROČITAJTE JOŠ:   
PREPORUČUJEMO: Mihajlo T. Makić - Još jedna američka podvala: ''Vi ste svet'' - KM NovinePREPORUČUJEMO: Mihajlo T. Makić - Još jedna američka podvala: ''Vi ste svet'' Više od dve godine, američka ambasada na našim ekranima emituje hvalospeve u vidu spotova za zasluge istaknutih Srba koji su dali nemerljiv doprinos Americi i svetu. Spotovi nose naziv „Vi ste svet".





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: Glas javnosti    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Slađana traži svoju bebu, živu ili mrtvu, GAK se ne oglašava, a u otpusnoj listi beba se i ne pominje (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 22.Jan.2021, 14:58

Slađana Lukić, porodilja iz GAK-a u Višegradskoj kojoj tvrde da je rodila mrtvu bebu, izašla je iz bolnice sa otpusnom listom u kojoj o bebi ne piše ništa.. Slađana i dalje tvrdi da je njena beba živa i kako kaže, doneli su joj povijenu bebu, rekli da je dečak, bebu je pomazila po čelu i ono...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.